İLK OKUL

Başarı'lı Olmak İçin Yarıştılar

02.03.2024

Başarı Koleji Olarak 4. Sınıflara Bursluluk Sınavı Yaptık.

Hem akademik hem de sportif alanda ilimizin adını ulusal mecralarda duyurarak şehrimize artı değerler katan okulumuzun yaptığı bursluluk sınavına katılım oldukça yoğundu.

Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürümüz Doğan Yeğin şu ifadelere yer verdi:

Başarı Eğitim Kurumları olarak gelecek yıl okulumuzda okuyacak öğrencileri seçmek ve okulumuzda indirimli öğrenim hakkı elde etmek isteyen öğrencilere yönelik her yıl düzenlemekte olduğumuz 4. sınıfların katıldığı Bursluluk Sınavı bugün (02.03.2024 Cumartesi) yapıldı. Sınava katılım ise oldukça yoğundu.

Bu yoğunluk Başarı Eğitim Kurumları Ailesi olarak bizleri hem heyecanlandırdı hem de gururlandırdı. Öğrendiklerinin karşılığını almak için ter döken çocuklarımız aynı zamanda 2024- 2025 eğitim öğretim yılında Başarı Koleji öğrencisi olmak için de kıyasıya yarıştı. Sınava gösterdikleri ilgiden dolayı bütün öğrencilere, velilerine, onlar için büyük emek veren öğretmenlerine ve sınavda görev alan bütün öğretmenlerimize BAŞARI EĞİTİM KURUMLARI AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Sınav cevap anahtarı 02.03.2024 saat 17.00'de okulumuz sosyal medya hesaplarında ve web sitemizde yayınlanacaktır. Ayrıca Sınav Sonuçları en geç 06.03.2024 Çarşamba günü açıklanacaktır.

Bu vesile ile tekrar sınavımıza ilgi gösteren tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz." dedi.