İLK OKUL

Haydi Çocuklar Yaz Okuluna

30.05.2023

Başarı Eğitim Kurumları olarak okulların tatile girmesiyle birlikte 3 Temmuz'da başlayacak yaz okulu organize edeceğiz.

Öncelikle okulumuz öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilere yönelik olacak bu çalışmada öğrencilerimizin eğlenerek dinlenmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağlayacağız.

Yaz Okulumuz Kuran-ı Kerim, Spor ve Etkinlikler gibi farklı seçeneklerinden oluşmaktadır. Bu paketler içerisinde Robotik Kodlama, Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Görsel Sanatlar, Drama, Buz Pateni ve Okul Dışı Etkinlikler gibi etkinlikler ile derslerimiz mevcuttur.

Yaz Okulumuz 3 Temmuz'da başlayıp 29 Temmuz'da sona erecektir.

1) Yaz okulumuz 3 Temmuz-29 Temmuz tarihleri arası 4 hafta olacaktır.
2) Haftada 6 gün, günlük 9 ders saatidir.  Giriş:09.00 Çıkış:17.10
3) Okul öncesi-İlkokul-Ortaokul öğrencilerine yöneliktir.
4) Eğitim, kahvaltı, öğle yemeği, kullanılan malzemeler fiyata dâhildir.
5) Yaz okulumuz paket program olup gelinmeyen günlerin iadesi yapılmaz. Kurs programları arası geçiş yapılmaz.
6) Ücret ödemeleri tek seferde nakit veya kredi kartı olarak yapılır.
7) Kardeş indirimi vardır.
8) Öğrencinin şahsi malzemelerini kendi getirecektir. (Mayo, gözlük vs...)
9) Servis ücrete dâhil değildir.

Alanında uzman öğretmenlerle yapacağımız bu çalışmanın programı ile ilgili tüm sorularınız için görevli öğretmenlerimizden ve okulumuzdan bilgi alabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin İletişim Numarası: 0 338 214 67 11 - 0 338 214 67 12