İLK OKUL

Öğrencilerimizden Muhteşem 23 Nisan Göstersi

24.04.2022

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutladı.

Yaşanan pandemi sürecinden dolayı kutlayamadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Konferans Salonunda yoğun bir katılımla coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerin okuduğu şiiirler, oratoryo ve gösterilerle coşkuyla kutladığımız programımızda coşkulu kalabalık karşısında öğrencilerimiz 23 Nisan'ı doyasıya eğlenerek yaşadılar.

23 Nisan haftası nedeniyle çocuklarımızın 23 Nisan kutlamaları, okulumuzda gerçekleştireceğimiz panayırla devam edecek.

Tüm velilerimizin de katılabileceğimiz panayır hakkında bilgi veren Okul Müdürümüz Doğan yeğin açıklamalarında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

"Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı iki yıldır coşkulu bir şekilde kutlayamadık özellikle gönül isterdi ki 100. Yılında 100. Yılına yakışan şekilde büyük bir coşku ile kutlayalım ama olmadı bu sene hasretimiz çok şükür sona erdi 102. Yılını ve bundan sonraki yıllarda inşallah eskisi gibi yine büyük bir coşku ile kutlayalım. Çocuklarımızı gururla izleyeceğimiz çocuklarımızın o heyecanına ortak olacağımız programlarla kutlamaya devam edelim.

Önceden çocuk bayramını okulumuzda kutluyorduk sonra okulumuza sığamadık farklı salonlarda kutlamaya çalıştık yine sığamadık bu sene sığalım diye bu büyük salonda yapalım dedik birkaç seneye buraya da sığamayız gibi neyse ki Karaman stadı bitiyor bu şekilde büyümeye devam edip önümüzde ki yıllarda orda kutlarız.

Okulumuz bahçesinde 23 Nisan haftası kutlamaları devam edecek, Çarşamba günü öğrencilerimize hem Ramazan Bayramı hem çocuk bayramını hissettireceğimiz programımız olacak. Önümüzdeki yıl daha büyük planlarımız var önümüzdeki yıl Ramazan Bayramının bittiği gün 23 Nisan’a çok güzel denk geliyor ve şimdi sizlerle bir kısmını paylaşayım. Heyecanla, hemen gelecek sene hazırlıklarına başladık 23 Nisan haftasında okulumuzda panayırımız olacak çocuklara o eski panayır havasını yaşatmak için tüm hazırlıklarımızı yapacağız bu heyecanımıza bu coşkumuza sizleri de ortak etmek istiyoruz tüm velilerimizin katılabileceği büyük bir organizasyon yapacağız.

Ata'mızın geleceğimizin teminatı olarak gördüğü çocuklarımızın yetişmesinde biz büyüklere de büyük roller düşüyor unutmayalım ki onlar yarınımız. Çocuğa kendiliğinden bir şey yapma özgürlüğü vermemekle onları engelliyoruz. Elbet kontrol edeceğiz ama önündeki engel olmayacağız, onlara kendilerini keşfetmeleri ve yapabilecekleri görmeleri için izin verin bu bazen bizi zarara uğratabilir kendi ailemden biliyorum ama onlara kesinlikle değer katar.

ÇOCUKLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARSINIZ".