İLK OKUL

Öğrencimiz Furkan Salih Karaman Valisi Oldu

22.04.2022

Karaman Valisi Işık, kendisini ziyarete giden minik öğrencilerimizi makamında misafir etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Valilik Makamı koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı” nedeniyle Okulumuz ilkokul öğrencisi Furkan Salih Mollaoğlu’na devretti. Makam koltuğuna oturan Mollaoğlu’nun ilk icraatının ise “Karaman’ı yurdumuzun en temiz şehri yapardım ve kirletenlere çok ağır cezalar keserdim” oldu.

Furkan Salih Mollaoğlu, Valilik Makamına oturmasının ardından Karaman için hayata geçirmek istediği projelerini anlattı. Minik Valiyi dinleyen Vali Mehmet Alpaslan Işık, “İyi fikirler teşekkür ederiz sayın valim bu talimatlarınızı uygulamaya çalışacağız” dedi. Diğer öğrencimiz Yahya Ayan ile de bir süre sohbet eden Vali Işık, öğrencilerin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.