İLK OKUL

Yaşasın 23 Nisan

23.04.2019

Okulumuz 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hazırlamış olduğu programını Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla kutladı.

Anma programımıza Öğretmen, Veli ve Öğrencilerimiz katıldı. Programımız Ortaokul Müdür Yarıdımcımız Mustafa Onur Tandoğan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Daha sonra öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Şarkılar, Ront ve Oratoryo gösterileri yer aldı. Programının sonunda izleyicilerden yoğun alkış almanın haklı gururunu yaşayan öğrencilerimiz doyasıya oynadılar. Son olarak programda emekleri olan öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Doğan Yeğin tek tek tebrik ederek çiçek taktim etti.

23 Nisan programını hazırlayan ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.