İLK OKUL

Yaşasın Cumhuriyet!!!

31.10.2023

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı kutlama programı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda coşku içerisinde kutlandı.

Kutlama programı, Okul Müdürümüz Doğan Yeğin'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Devamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dans ve oratoryo gösterileri ile devam etti. programın sonunda okul koromuz tarafından türküler ve marşlar seslendirildi. Misafirlerimiz ve velilerimiz tarafından büyük alkış alan coşkulu kutlama töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Bağımsız yaşama arzusuyla elde edilen bu büyük zaferi ve Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve duayla anıyoruz.

Özel Karaman Başarı Eğitim Kurumları olarak programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

#29EkimCumhuriyetBayramı
#BaşarıKoleji