ANASINIFI

Anasınıfı Tüm Foto Galeriler

Aile Katılım Etkinliği

Minik kalpler sınıfında veli katılım etkinliği gerçekleştirdik. Sirke ve kabartma tozuyla eldiven şişirme, su ve yağ kullanarak içine atılan alkali ile hava baloncuklarını izledik. Ayrıca pinpon toplarıyla oyun oynadık. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Veli Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerinden Emel KARAKIŞLA'nın anne ve babası Havva KARAKIŞLA ve Alper KARAKIŞLA eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler, seramik hamuru yapıp, boyadılar ve oyun oynadılar. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerimizden Ali Yiğit EKE'nin anne ve babası Gülsüm EKE ve Turgay EKE eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler ve sanat etkinliği yapıp, hikaye okudular. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Velilerimizle Kahvaltıda Buluştuk

Anasınıfı B sınıfı öğrencileri ve velileri kahvaltıda buluştu.

Anasınıfı Etkinlikleri

Anasınıfı B etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor.

Topaçlarımız

Anasınıfı B öğrencilerimiz kendi topaçlarını kendileri yaptılar ve çok eğlendiler.