OKUL ÖNCESİ

Başarı Çocuk Akademisi Açıldı

09.01.2023

Başarı Çocuk Akademisinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Başarı Eğitim Kurumları, bünyesine Başarı Çocuk Akademisini de dahil ederek büyümeye devam ediyor. Açılışı bugün (9 Ocak Pazartesi) gerçekleştirilen Başarı Çocuk Akademisinin açılış törenine Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Ercan Uçar, İl Ticaret Müdürü Adem Özcan, Başarı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu, Basın Mensupları ve Veliler katıldı.

"Başarı Çocuk Akademimiz, bir öğrencinin eğitim hayatının temel taşlarını oluşturacaktır." diyen Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"2001 yılından bu yana Karaman'da hizmet veren Başarı Eğitim Kurumları günden güne  büyümeye devam etmektedir. İlköğretim olarak hizmet verdiğimiz Karaman'da önce yepyeni bir kampüs ile daha sonra da Fen ve Anadolu Liseleri ile şehrimize birçok yenilik kazandırdık. Bütün bunlara ilave olarak  Karaman'da ilk olan Başarı Çocuk Akademisi ile yine ilklerin okulu olmaya devam ediyoruz. Akademik başarıların tek başına yetersiz olduğu günümüz eğitim sisteminde sosyal ve sportif başarılarla da çocuklarımızı en donanımlı halde kurumumuzdan mezun etmek istiyoruz. Bu bağlamda Başarı Çocuk Akademisinden eğitim hayatına başlayan bir öğrencinin liseden mezun olana dek hem akademik hem de sosyal ve sportif başarılarla dolu bir eğitim hayatı olmasını hedefliyoruz. Bir öğrenci okulumuzdan mezun olduğunda enstrüman çalabilen, yüzebilen, zeka oyunlarında hakimiyeti olan, kodlama yapabilen, sportif alanlarin  en az bir kategorisinde profesyonelleşen ve en önemlisi de akademik olarak dereceler elde eden bireyler olması için gayret göstermekteyiz. Bütün bunları ele aldığımızda Başarı Çocuk Akademimiz bütün bu eğitim hayatının temel taşlarını oluşturacaktır.

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, açılışını gerçekleştirdiğimiz Başarı Çocuk Akademimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz."