ORTAOKUL

Okulumuzda Ahilik Haftası Kutlandı

Yılın Komedisi Karaman'da

Başarı Koleji olarak Ana Sponsorluğunu üstlendiğimiz, Ormantik Komedi 18 Ekim’de Karaman’da.

Ereğli İvriz'i Gezdik

Okulumuz, 2019-2020 eğitim öğretim yılında sosyal etkinlikler kapsamında düzenleyeceği gezilerden ilkini 28.09.2019 Cumartesi günü Ereğli / İvriz'e gerçekleştirdi.

LGS ve YKS'de BAŞARI Damgası

22/07/2019 tarihinde açıklanan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları ve 19/07/2019 tarihinde açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Başarı Eğitim Kurumları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza atmış bulunmaktayız.

Karaman’ın Amiral Gemisi BAŞARI

Zirveyi hedef edinenlerin tek adresi olan Başarı Koleji yine adına yakışan şekilde tüm öğrencileri ile zirvede yerini aldı.

Absürt Öğretmen Okulumuzda

Sosyal medyada "Absürt Öğretmen" olarak bilinen Hasan Çağatay ELMA okulumuz öğretmenlerine "Okul Sevilir mi Hiç?” konulu seminer vermiştir.