ATATÜRK'ü Saygıyla Anıyoruz

11.11.2018

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

Bugün 10 Kasım 2018. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yılı. 80 yıl önce kaybettiğimiz büyük liderin kurmuş olduğu bu güzel ülkede yaşamaktan dolayı haklı gururu içimizde barındırıyoruz.

Özel Karaman Başarı Eğitim Kurumları olarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesin düzenlenen anma programı saat 9'u 5 geçe tüm Türkiye ile aynı anda çalmaya başlayan siren sesi ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşma ve okunan şiirlerle birlikte program devam etti.

Öğrenciler tarafından hazırlanan Oratoryo ve okul koromuzun canlı performansları izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Bu günde; onu görmeden seven, hisseden ve özleyen yüreklerle birlikte Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.