Bu Okulda Güzel Şeyler Oluyor

27.12.2017

Okulumuz öğretmenlerinden İshak Göktekin, Söz, Müzik ve Düzenlemesi kendisine ait olan ''En Güzel Yıl'' adlı şarkısını tüm öğretmenlerimizle birlikte seslendirdi.

Çalışmamızın tek amacı, evrensel bir dil olan müziği kullanıp yeni yılda neşe, huzur ve mutluluk saçarak geride kalan yıla güzel bir hatıra bırakmaktır.
Eğitim öğretimin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de öncü olan ve yaptığı çalışmalarla ses getiren Okulumuz yine bir ilke imza attı. Yaptığı şarkılar ve çektiği kliplerle bir çok projeye imza atan öğretmenimiz İshak Göktekin yeni bir projeyle yeniden adından söz ettirdi. Öğretmenimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı projede söz, müzik ve düzenlemensini bitirmesinin ardından bütün öğretmenlerimizi stüdyosunda ağırlayarak ses kayıtlarını tamamladı. Yeni Yıl şarkısına sesleriyle hayat veren öğretmenlerimiz hemen ardından klip çalışmalarına başladılar. Her bir öğretmenimizin nakış nakış işleyip emek verdiği proje klip montajlarının ardından tamamlandı.

Tüm sosyal medyalarda yayınlanan video, öğrenci ve velilerimizin beğenisini alarak okulumuz ve öğretmenlerimizin ne kadar doğru çalışmalar yaptığını destekler nitelikteydi.

Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerin beğenisini alan projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Başarı eğitim Kurumları olarak yeni yılın insanlığa, tüm başarı ailesine sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyoruz.

BAŞARI'lı Olmak Ayrıcalıktır.

VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...