Çanakkale'den Kurtuluşa

18.11.2017

Mazisi insanlık tarihi kadar eski milletimizin tarih sahnesinde ortaya koyduğu her mücadele destansı özellikleri ile göz doldurmaktadır.

Milletler geçmişlerine sahip çıkıp genç dimaglara bunları anlattıkları sürece var olurlar. İşte bu durumun idraki içinde olan okulumuz, öğrencilerini tarihi bir yolculuğa çıkarmak amacıyla İzmir merkezli faaliyet gösteren MYD organizasyonun usta oyuncu kadrosu ile 17 Kasım 2017 tarihinde ''Çanakkale'den Kurtuluşa'' isimli oyunu sergilemek için perdesini açmıştır. 45 dakikalık oyun içerisinde öğrencilerimiz duygu dolu anlar yaşayarak milli mücadele ruhunu hissetmişlerdir.

Oyunun sergilenmesinde emeği geçen herkese Başarı Eğitim Kurumları ailesi olarak teşekkür ederiz.