Hayatımızda Hep İyilik Olsun ve Mutlu Et

12.10.2018

Başarı Koleji İyilik Kulübü Hayatımızda Hep İyilik Olsun ve Mutlu Et ,Mutlu Ol Projesi ile ihtiyaçlı aileleri unutmadı.

Başarı Koleji İyilik Kulübü öğrencileri her ay devam eden ve okul öğretmenlerinin gıda yardımı kampanyası çerçevesinde Hayatımızda hep iyilik olsun ve mutlu et, mutlu ol projesi ile yola çıkarak kendi aralarında topladıkları gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplere ulaştırdılar.

Başarı koleji Ortaokul müdürü Doğan Yeğin; ''Amacımız öğrencilerimizin yalnızca değerle ilgili bilgilendirilmesinin yanında, önemli olan değerin yaşam biçimi haline, davranış özelliğine dönüşmesini sağlamak olmalıdır. Olumlu tutum ve davranışlar kazanan öğrenci sağlam karaktere sahip olur. Öğrencinin hayatı boyunca öğreneceği bilgileri işleyecek,  gerektiğinde davranışa dönüştürecek, gerektiğinde hayatı kolaylaştıracak çalışmalara dönüştürecek olan  karakteridir.
Bu anlamda Öğretmen ve öğrencilerimizin bu örnek çalışmasını takdir ediyorum. İyilik Kulübü gönüllü öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan yardım kolisini iyilik kulübü öğrencileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları için teşekkür ediyorum'' dedi.