Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var

18.02.2017

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından düzenlenen 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesine okulumuz öğrencilerinden de büyük destek geldi.

Toplanan yardımlarla Etüyopyalı bir kardeşimize yardımcı olan öğrenci ve öğretmenlerimize İnsani yardım vakfı tarafından teşekkür beratı verilerek bir açıklama yapıldı.

İHH tarafından yapılan açıklamada: "İyiliksever öğretmen ve öğrencilerin üstün gayretleriyle süren ''Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar'' projemize maddi manevi katkılarınıza teşekkür eder; yeni eğitim öğretim döneminin sevgili öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz" denildi.

Başarı Koleji ailesi olarak bizlerde İnsani Yardım Vakfına bu anlamlı proje ve emekleri için teşekkür ederiz.