İngilizce Hazırlık Sınıflarımızla Tanışma Toplantısı Yaptık

03.10.2018

Okulumuza yeni başlayan 5. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak, kaynaşmak, okulumuz ve 5. sınıflar hazırlık sınıfı programımız hakkında bilgilendirme yapmak için velilerimizle okulumuz konferans salonunda toplantı yaptık.

Başarı Eğitim Kurumları olarak 5. sınıflarda İngilizce Hazırlık Sınıfı uygulamasına geçerek Karaman'da bir ilk'e imza atmış ve öğrencilerimize haftada 16 saatlik ingilizce programı uygulamaya başladık.

Toplantıda Okul Müdürümüz Doğan Yeğin okulumuz hakkında genel bilgilendirme yaparken, Rehber Öğretmenimiz Hakan Yalçın'da öğrencilerimiz, sınavlarımız ve derslerimiz hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra İngilizce Öğretmenimiz Hülya Bilgiç Erdenk ve Tracktest yetkilisi Hakan bey, İngilizce Hazırlık Sınıflarımız ve öğrencilerimize uygulayacağımız İngilizce Tracktest hakkında bilgilendirme yapıldı. Son olarak Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Halil İbrahim Aygündüz okulumuzun bu yıl uygulamaya geçtiği ve Türkiye çapında toplam 2200'ün üzerinde okulda kullanılan K12 Net Öğrenci Bilgi Sistemi, özellikleri ve detaylarından bahsetti.

Bu yıl ilk defa uyguladığımız programda 4 haftalık süreçte olumlu dönütler alan okulumuz, gerekli çalışmaları yaparak önümüzdeki yıllarda ingilizce ağırlıklı eğitimin diğer sınıflarada uygulanacağının müjdesini verdi.

Haftalık 16 saatlik İngilizce programımız şu şekildedir:
Main Course ( Ana İngilizce dersi)
Skills ( Beceri dersi )
Meb Müfredatı

COME AND JOIN US MAGICAL ENGLISH  PREP CLASSES
(BÜYÜLÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI HAYDİ BİZE KATILIN!)