Öğretmenlerimiz 16. Eğitim Sempozyumunda

31.01.2017

Değişen teknoloji ve eğitimde yeniliklere ayak uydurmak, değişme ve gelişmek için aynı zamanda ilimizde eğitim adına değişime yön verebilmek için Başarı Eğitim Kurumları olarak 16. Eğitim sempozyumundaydık.

Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde düzenlenen ve eğitim-öğretim çalışmalarına önemli katkılar sağlayan  Geleneksel Eğitim Sempozyumlarının XVI. 26-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirilmiştir.

“Eğitimde Öngörüler / Future Prospects in Education” temasıyla düzenlenen Sempozyum; Türk ve yabancı konuşmacılarımızın katkılarıyla konferanslar, eş zamanlı sunumlar ve paneller olmak üzere 3 tip oturumda izlenmiştir.

Sempozyuma katılan Fen bilimleri dersi öğretmeni Zafer BATIR, Sınıf öğretmeni Eylem EROĞLU KAYALIK ve Bilişim teknolojileri dersi öğretmeni Hafize ÖZER birçok eğitim uzmanı ve eğitim duayeni  ile birebir sohbet imkanı bulup eğitim üzerine  çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunup tartışma fırsatı bulmuşlardır.

Eğitim adına öğrenilen değişiklikleri ve yeni fikirleri kurumumuza ve öğrencilerimize aktaracak olan değerli sempozyum katılımcısı öğretmelerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.