Okulumuzu Ziyaret Ettiler

26.03.2017

Özel Öğretim Kurumları Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Ali Karagöz ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okulumuzu ziyaret ettiler.

Kurucu Temsilcisi ve Okul Müdürümüz Mehmet Coşar ile Müdür Yardımcılarımız eşliğinde okul kampüs ve binasını gezdiler. Sayın Ali Karagöz ile Sayın Mevlüt Kuntoğlu okulumuzdaki bütün dersliklere ve okulumuzdaki bütün bölümleri tek tek dolaşarak bütün bölümler hakkında bilgi aldılar.

Özellikle Resim Atölyesi, Müzik Dersliği ve Teknoloji Dersliği hakkında sohbet eden Sayın Karagöz, yeni eğitim öğretim döneminde bu bölümlerin öneminin daha da artacağını vurgulayarak, öğrencilerin sanata ve teknolojiye olan eğilimlerinin arttırılması gerektiğini söyledi.

Başarı Eğitim Kurumları olarak kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.