Oryantasyon Eğitimimiz Başladı

10.09.2018

Uzun bir yaz tatilinden sonra okulumuz siz değerli velilerimizin teveccühü ile gelişim ve değişim göstererek 2018-2019 eğitim - öğretim yılına başlıyor.

Öğrencilerimizin okula, öğretmenlerine ve arkadaşlarına daha kolay alışabilmesi amacıyla okulumuzda öğrenci oryantasyon programı uygulanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının 2018-2019 hazırlık çalışmaları esas alınarak hazırlanan programla, okulumuzun anasınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencileri 10 Eylül 2018 itibariyle oryantasyon programına dahil oldular.

Bu yıl Karaman'da bir ilk olan 5. sınıflarda ingilizce hazırlık dönemini hayata geçirecek olan okulumuz, oryantasyon haftası ile bu süreci başlatmış bulunmaktadır.

Karaman'da bir çok yeniliği ilk defa hayata geçirerek bu anlamda öncü olan okulumuz, haftada 16 saat ingilizce dersi ile ''5. Sınıflarda Hazırlık Kursu''nu da hayata geçirerek Karaman'da ilk olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.