ORTAOKUL

Orta Okul Tüm Foto Galeriler

Element Eşleştirme Oyunu

7. sınıf öğrencilerimizin tasarladığı element eşleştirme oyunu ile öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde elementler ve sembollerini eğlenceli bir etkinliğe dönüştürerek öğrendiler.

Plazma Topu

5. Sınıf öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde plazma topunda neler olduğunu anlamaya çalıştılar.

Sürtünme Kuvveti

5. Sıınf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde Sürtünme kuvveti etkinliği yaptılar

7. Sınıflardan Lift Etkinlği

7.sınıf öğrencilerinin Fen bilimleri dersinde sıvıların basıncı iletme özelliğini gösteren ve araçları kaldırabilmek için kullanılan lift sistemi konulu çalışma etkinliği.

İsim İmaj Çalışması Yaptık

6/C sınıfı Drama dersinde kaynaştırma çalışmaları ile isim imaj çalışması yaptık.

Restoranda Doğaçlama Yaptık

6/C sınıf öğrencileri Seçmeli Okuma ve Drama dersinde restoranda doğaçlama çalışması yaptık.