ORTAOKUL

Küçüklerimiz Satrançta İl Birincisi

İl Geneli Düzenlenen Okul Sporları Satranç Müsabakalarında Okulumuz Satranç Takımı (M. Faruk Delen, Berk Demir, Serkan Yöner) Küçükler Kategorisinde İl Birincisi Olmuştur.

Kurucu Temsilcimiz ÖZKURBİR Yönetim Kuruluna Seçildi

Okulumuz Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar Özel Ögretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Kamuoyuna Duyurulur

2008 yılından bu yana Karaman'da hizmet veren Özel Boğaziçi Kursları 15.09.2020 tarihinden itibaren Özel Başarı Eğitim Kurumları bünyesine dahil edilerek faaliyetlerine yine aynı isim ile devam edecektir.

Öğrencimiz Nursima Türkiye Birincisi Oldu

Öğrencilerimizden Nursima Uzun Türkiye Birincisi Oldu.

Başarı Budur

Başarı Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS'de ve YKS'de çok büyük bir başarıya imza atarak ilimiz ortaokulları ve liseleri arasında ''Marka Okul'' olduğunu bir kez daha göstererek il birincileri çıkarmanın haklı gururunu yaşadı.

Başarı Koleji Yine Zirvede

Geçtiğimiz Günlerde Açıklanan LGS Sınav Sonuçlarına Göre Başarı Koleji Yine Zirvede Yer Aldı.