Başarı Koleji 22. Geleneksel Eğitim Sempozyumu’nda

04.02.2024

Başarı Eğitim Kurumları, Antalya’da gerçekleştirilen Geleneksel Eğitim Sempozyumu’nda yerini aldı. Başarı Eğitim Kurumları İlköğretim Okul Müdürü Doğan Yeğin, Başarı Çocuk Akademisi Müdürü Pınar Çardak, Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Günseli Tekinbay, Psikolog Merve Coşar, Rehber Öğretmeni Çiğdem Alkan ve Matematik Öğretmeni Sadettin Çiçek, TÖZOK tarafından organize edilen ve bu yıl 22.si düzenlenen sempozyumda çeşitli alanlarda uzman konuşmacıların sahneye çıktığı muazzam bir bilgi ve inovasyon şöleninin bir parçası oldu.

Başarı Eğitim Kurumları olarak bizleri çok değerli uzmanlarla buluşturan ve geleceği daha doğru hayal etmemizi ve planlamamızı sağlayacak birçok fikir veren bu değerli sempozyumu organize eden TÖZOK’a, bu değerli sempozyumun gerçekleşmesi için sponsor olan Vakıfbanka, bizleri yeni bilgi ve fikirlerle donatan tüm bilim ve fikir insanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

#Yapayzeka
#Antalya