Başarı Koleji'nden Ege ve Akdeniz Turu

22.05.2023

Sosyal etkinlikler kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılı mayıs ayı gezi programında yer alan gezisi Türkiye'nin en güzel sahil kentlerine gerçekleşti.

Gezide ilk durak, Çeşme, Alaçatı ve Yeldeğirmenleri Parkına gerçekleşti. Daha sonra 1. gününün diğer programında yer alan Tarihi Saat Kulesi, Hasan Tahsin İlk Kurşun Anıtı ve Kemeraltı Çarşısı gezildi.

Gezinin ikinci gününde ise öğrencilerimiz, Efes Antik kenti, Kuşadası, Güvercinlik Adası, ve Bodrumu gezdiler. Gezinin üçüncü ve son gününe Marmaris Marina ile  başlayan öğrencilerimiz, daha sonra Fethiyeye geçerek orada da Fethiye Kordon ve Paspatur Çarşısını gezdiler. Gezinin 3. günün diğer programında yer alan Antalya'da Akvaryumu gezen öğrenciler son olarak Cumhuriyet Meydanı, Kale İçinde ve Hadriyanus kapısı gezisi ile Ege ve Akdeniz turunu tamamladılar.

Öğrencilerimiz bu gezi ile güzel bir haftasonu geçirmiş hemde bir çok tarihi yer hakkında bilgileri yerinde gezerek öğrendiler.