İzmir'de Doyasıya Eğlendik

29.04.2019

Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlemiş olduğumuz şehirdışı gezilerine bir yenisini daha ekledik.

Tarihi ve turistik mekanları, Alaçatı, Çeşme, Meryem Ana, Efes Antik Kenti ve Şirince Köyü ile İzmir'e gerçekleşti.

Gezide ilk durak, İzmir'in en meşhur mekanlarından olan Kordon, Saat Kulesi, Hasan Tahsin Anıtı oldu. Daha sonra muhteşem güzelliklerle dolu olan Alaçatı'nın gezilmesinden sonra, günün son programı Çeşme oldu.

Gezinin 2. günü Meryem Ana, Efes Antik Kent, Şirince Köyü ve Aydın Kuşadasına ayrılmıştı.

Önce Meryem Ana'yı gezen öğrenciler devamında tarihi büyük bir yerleşim yeri olan ve bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Efes Antik Kenti daha sonra da Şirince Köyüne gittiler. Burada serbest zamanda Şirince Köyününde gezilmesiyle gezinin son durağı olan Kuşadası'ndaki  Güvercin Adası ve Tekne Turu ile İzmir gezi programı tamamlandı.

Düzenlemiş olduğumuz bu gezi ile öğrencilerimize tarih dolu, uygarlıklarla dolu unutulmaz bir gün yaşatılmıştır.