Karaman Futbol Kulübü Okulumuzda

25.11.2023

İlimizi TFF 2. Lig Kırmızı grupta temsil eden Karaman Futbol Kulübü yönetici ve bazı futbolcuları ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz, Teknik Direktör Cihan Erdil, Takım Müdürü Hüseyin Zenginoğlu, Yönetim Ali Uysal Sportif Direktör Ahmet Akteke ve bazı futbolcular yer aldı.

Öğrencilerin coşkulu karşılamasından memnuniyetini dile getiren Başkan Yardımcısı Aygündüz, öğrencilerin kendilerini adeta tribündeymiş gibi hissettirttiklerini söyledi. Ziyarette kendileri ve takım hakkında bilgiler veren Teknik Direktör Cihan Erdil'de çok coşkulu bir karşılama olduğunu ve tribün atmosferi gibi etkili bir ortam olduğunu söyledi. Daha sonra öğrencilerle söyleşi yapan futbolcular öğrencilerin imza isteklerini yerine getirerek söyleşi tamamlandı.

Öğrencilerimize sürpriz yapan Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz 2 hafta sonra Karaman'da oynanacak olan İnegölspor maçında öğrencilerimizi stada misafir etmek istediklerini söyledi.

Ziyaretlerinden ötürü Karaman FK Yönetimi ve futbolcularına teşekkür eder, kendilerine müsabakalarda başarılar dileriz.

#Karamanfk
#BaşarıKoleji