Son Kale Çanakkale

19.03.2018

Okulumuz 18 Mart Çanakkale Savaşları münasebetiyle hazırlamış olduğu "Son Kale Çanakkale" adlı anma programını bugün (18.03.2018) Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla kutladı.

Anma programımıza Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Abdurrahman Kurt, Velilerimiz ve Öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu anma programı Şiirler, Tiyatro ve Türkülerle devam ederken programın bi çok kısmında izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı. Anma programının sonunda izleyicilerden yoğun alkış almanın haklı gururunu yaşayan öğrencilerimizi, Sayın Abdurrahman Kurt ve Velilerimiz tek tek tebrik etti.

Programın sonunda Ecdada Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Arife Selen Tezcan, Elif Ceren Tezcan ve Zeynep Sude Avcı'ya ödüllerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Kurt, İlköğretim Okul Müdürümüz Doğan Yeğin ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Mustafa Onur Tandoğan verdi.

Böyle bir anma programını hazırlayan Öğretmenlerimiz Ahmet Demir, Buket Ertürk Körpe, Tuğba Nergis Çimen, Kamber Lafçi, Emre Yıldırım, Emre Kelebek ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

VİDEOLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ