ORTAOKUL

Orta Okul Tüm Foto Galeriler

Tam Gölge Oluşumu

5. sınıflar Fen Bilimleri dersinde gölge oyunu etkinliği sayesinde gölge oluşumunu kavradılar.

Hayallerimizdeki Projeler

5-C sınıfı sosyal bilgiler dersinde öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde hayallerindeki projelerini kağıda döktüler. Bu sayade ürünlerin,üretim dağıtım ve tüketim aşamalarını daha iyi kavradılar.

Drama Odamızda Eğlenceli Zamanlar

7. sınıflar Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde drama yaparak derste öğrendikleri bilgilerini canlandırma yaparak daha iyi kavradılar.

Yasama Yürütme Yargı

7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde Yasama Yürütme Yargı görevlerini öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde drama yaparak daha iyi kavradılar.

Karışımları Ayırma Yöntem ve Teknikleri

7. Sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri laboratuvarında karışımları ayırma tekniklerini birebir uygulayarak karışımları ayırma yöntemlerini öğrendiler.

Termometre İle Genleşme ve Büzülme

Tüm 5. Sınıf öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde kendi yaptıkları termometreler ile genleşme ve büzülme etkinliğini gerçekleştirdiler.