Play Attention

Karaman'da bir çok ilklere imza atan okulumuz, yine bir yeniliği okulumuza ve ilimize kazandırdı. Hem eğitim öğretimde hemde sportif başarılarda adından söz ettiren okulumuz, hiç bir dalda dur durak bilmiyor. Şimdi de NASA çalışmalarına dayanan, Dikkat Eksikliği ve Odaklanma Sorunu olan bireylere yardım için geliştirilen, dikkat eksikliğine çözüm konusunda dünya lideri olan PLAY ATTENTION teknolojisini öğrencilerimizin kullanımına sunuyoruz.

PLAY ATTENTION Nedir?

• Çocuğuma bir türlü ev ödevini yaptıramıyorum!
• Evde kardeşleri ile hep kavga ediyor!
• Okulda arkadaş edinemiyor!
• Sınıfta dersi dinlemiyor!
• Öğretmeni hep dikkatsizliğini şikâyet ediyor.
• Arkadaşları ile oyun oynayamıyor!
• Zeki olmasına rağmen testlerde bir türlü dikkatini toplayamıyor, bildiği soruları kaçırıyor!
• Çizgi film seyrederken saatlerce kıpırdamadan duruyor ama başka zaman bir türlü yerinde durmuyor!
• Çok dağınık, bir türlü planlı olamıyor!
• Kitap okuyor ama okuduğunu anlamıyor !

Belki de çocuğunuzda Dikkat Eksikliği ve Odaklanma Sorunu vardır.

NASA çalışmalarına dayanan, Dikkat Eksikliği ve Odaklanma Sorunu olan bireylere yardım için geliştirilen sistem, dikkat eksikliğine çözüm konusunda dünya lideridir. Play Attention günümüzde Amerika’ da ve birçok Avrupa ülkesinde kliniklerde, özel hastanelerde, evlerde kullanılan en son teknoloji ürünü NASA Patent Konseyi onaylı, Dikkat Eksikliği ve Odaklanma Sorunu ilaçsız eğitimsel programıdır. Karaman'da ilk defa okulumuzda uygulanan sistem Dikkat eksikliği ve Odaklanma Sorunu olan 5 yaş ve üzeri çocuklarda, ayrıca yetişkinlerde dikkat ve algı problemini en aza indirerek okul ve iş başarısının artmasına yardımcı olur. Sistemin başarısı bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olup Amerikan Havacılık ve Uzay Kurumu NASA’da astronotların, olimpiyat takımlarında sporcuların, Hava Kuvvetlerinde pilotlarının dikkat seviyelerini artırmak için kullanılmaktadır.
Dikkatinizi şu anda görebilseydiniz nasıl olurdu? Dikkatinizi ekranda görmek konsantrasyonu  öğrenmeyi ne kadar kolaylaştırırdı hiç düşündünüz mü?  İşte Play Attention teknolojisi tam olarak bunu yapıyor.İşin sırrı
Play Attention’ın beyin aktivitelerini izleyen kola takılan cihazda gizli. Eğlenceli video oyunlarını kontrol etmek için beyin gücünüzü kullanırsınız. Harry Potter veya Star Wars’daki Luke Skywalker gibi düşünce gücünüzle nesneleri oynatabildiğinizi hayal edin. Play Attention ile gerekli becerileri
öğreten ve davranışları geliştiren oyunları oynarken, beyniniz mouse ve joystick yerine geçer. Eğlenceli oyunlarımız öğrenmeyi kolaylaştırır.
Konsantrasyon öğrenme için çok önemlidir. Sistem odaklanmayı ve konsantrasyonu artırmakla beraber daha da fazlasını sağlar.Dikkatin dağılmasını engellemek, hafızayı ve görsel organizasyon becerisini artırmak, görevleri bitirmek, yönergeleri takip etmek ve planlı olmak gibi temel becerileri geliştirir.

Çocuğunuzu bu eğitimden faydalandırmak istiyorsanız bilgi ve randevu için;

Hakan YALÇIN   0 505 776 76 33

Furkan AKTAŞ   0 505 630 80 30

Emre GÜMÜŞ     0 545 874 89 81

Doğan YEĞİN     0 530 323 29 19